De eerste stap

ConteXt is gespecialiseerd in verkenning van de openbare ruimte. Snelheid, precisie en onafhankelijkheid zijn belangrijk ingrediënten om deze stap te maken.

De combinatie van de juiste instrumenten, het brede netwerk van experts en een enthousiast team in de fysieke omgeving maak deze stap eenvoudig uitvoerbaar.

In korte tijd zorgen wij voor nieuwe inzichten die mensen bij elkaar brengt, energie oplevert en de beweging op die het gewenst ontwikkelproces op gang brengt.

Breed expertise

Van Big Data analist tot pizza bakker, ConteXt heeft een breed netwerk van experts in het gebied van de gebouwde en maatschappelijke omgeving. Onderzoekend en “Hands on” cultuur, conteXt detecteert en visualiseert op een snelle manier welke energie aanwezig is in de buurt/wijk/stad en brengt focus op acties voor de toekomst!

Contact

Belangrijker dan sec informatie halen bij de buurtbewoners, ConteXt legt contact met de inwoners, vergaart veel informatie en zet de communicatie lijn open voor ideeën, kansen en opmerkingen met betrekking de verschillende stakeholders van uw gebied.

Meningen kaart

Van 300 enquêtes is een meningen kaart gemaakt over de positief en negatief spots in het buurt. In Den Haag is deze informatie de eerste stap geweest om heel gericht de gebiedsvisie te ontwikkelen.